2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Vizsgacentrum >> Vizsgaszervezés

Vizsgaszervezés

Moduláris rendszerű vizsgaeljárás és hagyományos vizsgák szervezése.
 

Moduláris rendszerű vizsgaeljárás:


Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet mint vizsgaszervező a vizsgabejelentés határidejéig Megállapodást köt a képző intézményekkel, mely megállapodás tartalmazza a képző intézmény és a vizsgaszervező kötelességeit és jogait, illetve a vizsgadíjakat és a vizsgáztatással kapcsolatos egyéb felmerülő költségeket.Komplex vizsgák szervezése:
Vizsgaösszesítés


A 20/2007. (V. 21.) SZMM rendelet szerint II. sz. Összesítőt az érintett vizsga adataival ellátva, a Szakmai vizsga egyéni adatlapját pedig minden, a vizsgára jelentkezett, törzslapszámot kapott hallgatóra vonatkozóan 1-1 példányban kell kitölteni és az OFI Vizsgacentrumába Bindász Angelika részére mail-en bindasz.angelika@ofi.hu , ill. eredeti formában is megküldeni úgy, hogy azt a vizsgaszervező a vizsga utolsó napját követő 30 napon belül feldolgozva, elektronikus formában be tudja küldeni az NSZFI-nek.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.