2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Vizsgacentrum >> Vizsgabefogadás

Befogadó nyilatkozat

A képző intézményeknek Vizsgacentrumunktól Vizsgabefogadó nyilatkozatra van szüksége ahhoz, hogy képzésüket a regionális Munkaügyi Központ nyilvántartásba vegye.
 
  • azokat a szakképesítéseket (azonosító számmal), amelyekre a befogadó nyilatkozatot kérik,
  • az intézmény adatait,
  • nyilatkozatot,
  • a területileg illetékes Munkaügyi Központ által kiállított nyilvántartásba vétel másolatát, (ill. a Felnőttképzési Akkreditáló Testület által kiadott intézményi akkreditációs tanúsítvány másolatát, ha van).
 
Az igénylő lapot és a nyilatkozatot kérjük a bindasz.angelika@ofi.hu e-mail címre, valamint postai úton (eredeti aláírással és bélyegzővel) az OFI Vizsgacentrum címére (1363 Budapest, Pf.: 49) elküldeni.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.