2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Vizsgacentrum >> Europass Bizonyítvány - kiegészítő

Europass - igénylés rendje

2009. április 21.

Az Europass bizonyítvány-kiegészítő igénylésének rendje


Az Europass bizonyítvány kiegészítőt minden végzett vizsgázó írásban kérvényezi az OKJ bizonyítványban megjelölt vizsga szervezőjétől (Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet). Az Europass bizonyítvány kiegészítőt minden 2008. november 1-jét követően megszervezett azon szakképesítő vizsgákra tudjuk kiállítani, melyek szerepelnek a 2001-ben kiadott Országos Képzési Jegyzékben.
 
Az írásbeli kérelemhez elegendő kitölteni a letölthető igénylőlapot, és az OKJ bizonyítvány másolatával együtt az igénylőlapon megadott címre eljuttatni.
 
Munkatársaink az igénylőlap beérkezését követően állítják ki az eljárási díj számláját (mely a mindenkori minimálbér 5%-a, jelenleg 4.900.- Ft/bizonyítvány/nyelv).
A számla ellenértékének beérkezését követően az Europass bizonyítvány-kiegészítő személyesen vagy postai úton vehető át.
 
 
További tájékoztatást munkanapokon Bindász Angelika (az OFI munkatársa) ad a 235-7250-es telefonszámon.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.