2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Tudástár >> Sajátos nevelési igényű tanulók >> Befogadó iskolák, elfogadó közösségek

Befogadó iskolák, elfogadó közösségek

2009. június 17.

Szerkesztette: Kőpatakiné Mészáros Mária

A kötetben olvasható esettanulmányok és az ezekre épülő elemzések a várakozásainknak megfelelően bőségesen szolgáltatnak támpontokat a sajátos nevelési igényű tanulók integrált nevelésének-oktatásának további elemzéséhez, ráirányítják a figyelmet a szemléletformálás, a különböző kompetenciájú szakemberek együttműködésének szerepére.

A kötet tapasztalási, tanulási lehetőséget teremt az integrált nevelést-oktatást végző és az azt tervező intézmények számára a sajátos nevelési igényű tanulók fogadására, optimális együttnevelésére.


Tartalom


A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.