2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Tudástár >> Konferenciák, rendezvények eredményei >> Szakmai napok 2002

Szakmai napok 2002

2009. június 17.

Az Országos Közoktatási Intézet (OKI) 2001 óta szervez olyan nyitott szakmai napokat, amelyek célja egy-egy kutatási-fejlesztési program eredményeinek megvitatása. E programokon nemcsak az intézet munkatársai vesznek részt, hanem a témához értő és abban érintett meghívott szakértők is. Általában azoknak a programoknak az eredményeit bocsátjuk így szakmai vitára, amelyekről úgy gondoljuk, hogy a közoktatás számára különösen fontos és aktuális témával foglalkoznak, illetve amelyek esetében a további munka lehetséges irányait kívánjuk munkatársainkkal és szakmai partnereinkkel megvitatni. Az ilyen vitákra többféle külső partnert szoktunk meghívni: a kutatói-fejlesztői közösség képviselői mellett különösen azokat a gyakorlati szakembereket látjuk szívesen, akik a közoktatás intézményeiben vagy a közoktatás-irányítás különböző szintjein dolgoznak.


Tartalom


Az Új Pedagógiai Szemlében korábban már megjelent:

Balázs Éva: Területi tervezés, humánerőforrás-fejlesztés a közoktatásban (2002. április)

Vágó Irén: Óvodai intézményrendszerm óvodai nevelés az ezredfordulón (2002. december)

Villányi Györgyné: Az óvodai nevelési dokumentumok elemzése, az óvodai nevelőmunka megfigyelése és az interjúk tapasztalatai (2002. december)

Nagy Mária: A cigány tanulókkal kapcsolatos pedagógiai problémák a pedagógusképzésben a fiatal pedagógusok munkájában (2002. november)

Kerber Zoltán: A tantárgyi obszerváció néhány tanulsága (2002. december)

 

Szerkesztő: Monostori Anikó
© Balázs Éva, Halász Gábor, Havas Péter, Imre Anna, Kerber Zoltán, Mayer József, Nagy Mária, Radnóti Katalin, Vágó Irén, Villányi Györgyné
© Országos Közoktatási Intézet, 2003

ISBN 963 682 511 4

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.