2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Tudástár >> Intézményi szintű folyamatok

Intézményi szintű folyamatok, mikrofolyamatok

2009. június 17.

A helyi-intézményi szintű folyamatok elemzése mind az oktatáspolitika számára, mind az intézményes oktatás szélesebb társadalmi összefüggéseinek megismerése szempontjából kiemelt jelentőségű. A magyar közoktatást jellemző decentralizált irányítási rendszer keretei és a nagyfokú helyi-intézményi autonómia körülményei között a statisztikai adatokból nehéz megbízható képet kapni arról, hogy az oktatáspolitikai változások hogyan valósulnak meg mikroszinten, illetve ezek miként érintik az egyes szereplőket.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.