2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Tudástár >> Tanulás-tanítási módszerek fejlesztése >> IKT középfokon

IKT középfokon

2009. június 17.

Az informatikán alapuló technikák középiskolai felhasználását vizsgáló és segítő munkánk eredménye szerkesztett, „rendes” weboldalként egyelőre nem kerül az olvasók elé, azonban az anyag minél előbbi felhasználásának elősegítése végett most közzétesszük a kéziratot. Reméljük, minél előbb módunkban áll majd a most kéziratok formájában közzétett anyagokat elektronikus publikáció formájában olvasóink elé tárni.

A tanulmányt és a tananyagfejlesztőknek szóló ajánlót az SDT tesztverziójával, a tananyagok első generációjával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében folyó többi fejlesztést megelőzően készítettük.

Munkatársak:
Dancsó Tünde
Galbácsné Szabó Gabriella
Hunya Márta
Tartsayné Németh Nóra

Szerkesztette:
Hunya Márta


Tartalom

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.