2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Tudástár >> Felnőttoktatás, élethosszig tartó tanulás >> Tanuló Társadalom

Tanuló Társadalom

A Tanuló Társadalom című folyóiratot – a 2002-es próbaszámot követően – 2003 tavaszán indította el az OKI Felnőttoktatási és Kisebbségi Központja. Jelenleg az Iskolafejlesztési és Integrációs Központ folytatja az újság kiadását. A negyedévenként megjelenő periodikában a szerkesztők két nagy tartalmi halmazt igyekeztek lefedni: az élethosszig tartó tanulásnak és a hátrányos helyzetűek tanulásának témáival kapcsolatos tanulmányokat, írásokat, információkat közlik. A széles téma- és műfaji palettán többek között helyet kapnak a közeljövő eseményeiről, konferenciákról szóló hírek, az oktatás különböző szegmenseiben működő szakemberekkel készült interjúk, könyvajánlók és különböző médiumok által közvetített információk, híradások a felnőttek, a hátrányos helyzetűek oktatásáról.


Tartalom


A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.