2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Tudástár >> Felnőttoktatás, élethosszig tartó tanulás >> Felnőttoktatás és -képzés az iskolarendszerben és azon kívül

Felnőttoktatás és -képzés az iskolarendszerben és azon kívül

Szerkesztő: Singer Péter

A kötet helyzetképet próbál felvázolni az ezredforduló utáni iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli felnőttoktatásról. A hangsúlyt elsősorban e két szektor kapcsolatára – vetélkedésére és együttműködésére – helyezi. A szerkesztő szándékai szerint ezt a tanulmánygyűjteményt egy olyan kötet fogja követni, amely az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás mélyebb elemzésére vállalkozik, és gyakorlat azon eredményes, hatékony elemeire koncentrál, amelyek az iskolarendszerű oktatás számára is alkalmazhatóak lennének.


Tartalom


A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.