2019. október 14., hétfő , Helén

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!

Felnőttoktatás és -képzés az iskolarendszerben és azon kívül

2009. június 17.

Szerkesztő: Singer Péter

A kötet helyzetképet próbál felvázolni az ezredforduló utáni iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli felnőttoktatásról. A hangsúlyt elsősorban e két szektor kapcsolatára – vetélkedésére és együttműködésére – helyezi. A szerkesztő szándékai szerint ezt a tanulmánygyűjteményt egy olyan kötet fogja követni, amely az iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás mélyebb elemzésére vállalkozik, és gyakorlat azon eredményes, hatékony elemeire koncentrál, amelyek az iskolarendszerű oktatás számára is alkalmazhatóak lennének.


Tartalom
Ára: 0 Ft. - Kosárba

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.