2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Rendezvények

TÁMOP 3.1.2-B nyitókonferencia

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) 2014. április 29-én rendezi meg a TÁMOP 3.1.2-B kiemelt projekt nyitókonferenciáját, melyre várja azon pedagógusok jelentkezését, akik az OFI által fejlesztett kísérleti tankönyveket szeretnék megismerni.

A konferencia

  • helyszíne: Stefánia Palota
  • címe: 1143 Budapest, Stefánia út 34–36.; bejárat a Zichy Géza utca 3. felől
  • időpontja: 2014. április 29., kedd

Részletes program

A TÁMOP 3.1.2-B/13 jelű, a Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő tankönyv-, taneszköz-, és Nemzeti Közoktatási Portál című projekt célja a köznevelés minőségi megújításának elősegítése a köznevelés tartalmi kínálatának megújításával, bővítésével. Mindez a Nemzeti alaptantervhez és a kerettantervekhez illeszkedő új típusú tankönyvek, tananyagok és egyéb taneszközök fejlesztésén keresztül valósul meg.

A rendezvény célja elsősorban az, hogy a kísérleti tankönyvek kipróbálására jelentkezni szándékozó pedagógusok részére nyújtson tájékoztatást, illetve az eddig fejlesztett tananyagok minél szélesebb körben kerüljenek bemutatásra.

A konferenciáról bővebb tájékoztatás az alábbi telefonszámon kapható: (+36-1) 235 7278

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.