2020. január 24., péntek , Timót

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Rendezvények

Minőségfejlesztés a felsőoktatásban - Zárórendezvény

Tisztelettel meghívjuk Önt az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet „Minőségfejlesztés a felsőoktatásban” (TÁMOP-4.1.4-08/1-2009-0002) kiemelt projektje által megrendezésre kerülő „Minőség és jövő a felsőoktatásban című” programra. A zárórendezvényen a felsőoktatás és minőség kérdései kapcsán bemutatjuk a fejlesztési program legfontosabb eredményeit és szolgáltatásait.

Időpont: 2012. március 22., csütörtök, 10 óra

Helyszín:
Edutus Felsőoktatási Információs Pont
1055 Budapest, Falk Miksa utca 1.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékukat a femip@ofi.hu címen jelezzék.

Részletes program

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.