2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Rendezvények

Meghívó a „Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése” című projekt nyitókonferenciájára

Tisztelettel meghívjuk Önt az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet SH/4/5 kódszámú, Zöld Óvoda-, Ökoiskola programok kiszélesítése című projektének nyitókonferenciájára, mely a Svájci-Magyar Együttműködési Program társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt segítségével el kívánjuk érni a szemléletváltást, a környezettudatos életmód választásának elősegítését a fiatalok körében (óvodás és kisiskolás kortól kezdve), a Zöld Óvoda és Ökoiskola programok elterjesztését, és végül a megóvandó természeti értékek (Natura 2000-es területek) bemutatásán keresztül a helyi lakosok identitástudatának, erősebb kötődésének biztosítását környezetükhöz, lakóhelyükhöz.


A konferencia időpontja: 2013. január 25. (péntek) 09.00 – 15.00

A konferencia helyszíne: Pedagógiai Könyvtár és Múzeum (1089 Budapest, Könyves Kálmán krt. 40.)

 

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Kérjük részvételi szándékát a http://felmeres.ofi.hu/index.php?sid=77373 címen jelezze, segítve ezzel a rendezvény szervezését. A jelentkezés határideje 2013. január 21.


A konferencia programjának letöltése


További információk a projektről: http://www.ofi.hu/okoiskola

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.