2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Rendezvények

Konferencia a természettudományos nevelésről

„Tanulási utak a természettudományos nevelés fejlesztésében” címmel szervez konferenciát az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) TÁMOP 3.1.1. 3. alprojektje a természettudományos nevelés témájában 2014. június 30-án Budapesten.

A konferencia célja az egész napos iskola paradigmájába ágyazott természettudományos nevelés témájának feldolgozása és a TÁMOP 3.1.1 3. alprojekt keretében végzett ez irányú fejlesztési folyamat ismertetése.

A konferencia keretében az OFI-val a fejlesztésben együttműködő partnerintézmények mutatják be az elmúlt tanévben végzett munkájukat. A nyolc általános iskola interaktív előadásai a természettudományos nevelés-oktatás lehetséges megvalósulásait és jó gyakorlatait illusztrálják.

A műhelyelőadásokon kísérleti programokat ismerhetnek meg a résztvevők, mely célja a szakmai diskurzus elősegítése és a jó gyakorlatok tárházának bővítése.


A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a Czuczor.Judit@ofi.hu címre a résztvevő adatainak (név, intézmény neve) megküldésével tehet meg.

 

A konferencia időpontja:

2014. június 30. 10.00 – 16.30 (regisztráció: 9.00 – 10.00)

A konferencia helyszíne:

Emberi Erőforrások Minisztériumának konferenciaterme, 1054 Budapest, Báthory utca 10.  

A tervezett program itt érhető el.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.