2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Pályázatok >> Szakmai pályázatok

Pénzdíjas pályázat természettudományos kísérletek elkészítésére pedagógusok számára

Intézetünk pedagógusoknak szóló „OFI-evobox Dobozolt Tudás” pályázata az evopro Automatizálási és Informatikai Kft. társadalmi felelősségvállalás programja részeként és anyagi támogatásával valósul meg.


A pályázat célja

A pályázat hozzá kíván járulni az általános iskola 5-8. évfolyamán tanuló diákok természettudományos érdeklődésének felkeltéséhez, a természettudományos tantárgyak oktatásához használható szemléltető, kísérletező eszközök, interaktív módszertani megoldások összegyűjtésével.

 

A pályázók köre

A pályázati kiírás keretében olyan természettudományi területen jártas oktató, kutató, hallgató, szakember, aktív vagy nyugdíjas pedagógus nyújthat be pályázatot, aki rendelkezik egy magyarországi általános iskola vagy középiskola ajánlásával.

 

A támogatandó tevékenységek köre

Olyan konkrét kísérletező eszközök, módszerek, a kísérlethez kapcsolódó tevékenységek, mérés-értékelés részletes bemutatására vonatkozik a pályázat, amelyek élményszerű pedagógiai módszereken keresztül támogatják a természettudományos műveltség kialakítását és a műszaki tudományok iránti érdeklődés felkeltését.

 

A pályamunkák díjazása

A pályázaton a Támogató által felajánlott pénzjutalomban részesül a 3 legjobbnak bizonyuló pályamunka mindhárom kategóriában. A pénzjutalom összege nyertesenként 100.000, azaz összesen 900.000 forint. A támogatás keretében az evopro kialakít egy nyilvános, hozzáférhető online tudástárat, ahonnan elérhetőek lesznek a zsűri által megfelelőnek ítélt pályamunkák. A pályázott szemléltetőeszközök közül a legjobbakat a Támogató legyártja és dobozba csomagolva („OFI-evobox Dobozolt Tudás”) eljuttatja az ezt kérő iskolákhoz.

 

A pályázat beadásának határideje: 2012. szeptember 30. 24 óra.

 

A pályázat további részletei a pályázati dokumentációban olvashatók, amely letölthető az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapjáról (www.ofi.hu). Amennyiben a felhíváson túl is szeretne kérdéseket feltenni, megteheti a rövidesen aktiválódó zöld számon: 06 80/205340.

Jó nyári pihenést és pályázást kíván az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet nevében:

 

Budapest, 2012. június 5.

 

 

dr. Kaposi József

főigazgató


Mellékletek:

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.