2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Pályázatok >> Szakmai pályázatok

Bitang Tibi az óvodában - országos óvodás rajzpályázat díjátadója és eredményei

Tájékoztatjuk az országos óvodás rajzpályázat nyerteseit, hogy a nyertes pályamunkákból készült kiállítás megnyitója, valamint a díjátadó ünnepség 2010. január 18-án 11 órakor lesz, amelyre minden díjazottat szeretettel várunk.

 

A díjátadás helyszíne: Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum díszterme, Budapest, Könyves Kálmán krt. 40.

Kérjük, hogy részvételi szándékukról és a várható létszámról 2010. január 14-ig jelezzenek vissza Vonnákné Nagy Valéria szervezőnek az alábbi e-mail címre: vonnakne.valeria@ofi.hu

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet „A gyermeknyelven az erőszakmentességről” programhoz kapcsolódóan országos rajzpályázatot hirdetett.

A szervezők olyan pályamunkákat vártak, amelyek azt mutatják be a gyerekek életkorának megfelelő módon és formában, hogy az óvodai hétköznapokban hogyan oldódnak meg az agresszív viselkedés miatt kialakuló konfliktusok.

A pályázaton valamennyi magyarországi óvoda, illetve óvodás részt vehetett.


Az országos rajzpályázat nyerteseinek névsora itt letölthető.

 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.