2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Pályázatok >> Szakmai pályázatok

Pályázati felhívás Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím 2014 elnyerésére

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet nyílt pályázatot hirdet magyarországi székhelyű nevelési-oktatási intézmények számára Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére.

Pályázati felhívás - „A tudás felelőssége”

Pályázat az iskolai holokauszt emléknap megszervezésének módszertani bemutatására

Pályázati felhívás - „Emlékezni és emlékeztetni”

Pályázat diákcsoportok és tanáraik számára a magyarországi holokauszt 70. évfordulójához kapcsolódóan

Pénzdíjas pályázat természettudományos kísérletek elkészítésére pedagógusok számára

Intézetünk pedagógusoknak szóló „OFI-evobox Dobozolt Tudás” pályázata az evopro Automatizálási és Informatikai Kft. társadalmi felelősségvállalás programja részeként és anyagi támogatásával valósul meg.

Pályázat - Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium és a Vidékfejlesztési Minisztérium megbízásábólaz Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet NYÍLT PÁLYÁZATOT HIRDET nevelési-oktatási intézmények számára Ökoiskola és Örökös Ökoiskola cím elnyerésére.

Nemzeti Tehetség Program - Pályázatok

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Wekerle Sándor Alapkezelő megjelenteti a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásának 2011/2012. évi cselekvési programjáról szóló 1373/2011. (XI. 8.) Korm. határozat, a Nemzeti Tehetség Program finanszírozásáról szóló 152/2009. (VII. 23.) Korm. rendelet, valamint a XX., a Nemzeti Erőforrás Minisztérium c. költségvetési fejezethez tartozó fejezeti kezelésű előirányzatok 2011. évi felhasználásának szabályairól szóló 54/2011. (IX.1.) NEFMI rendelete alapján kiírt pályázatokat, részletek itt.

Pályázat a 2011. évi Felsőoktatási Minőségi Díj elnyerésére

A nemzeti erőforrás miniszter pályázatot hirdet a 2011. évi Felsőoktatási Minőségi Díj elnyerésére

Együtt az integrációért a sporttal és a művészetekkel…

A pályázat beadási határidejét meghosszabbítottuk 2010. március 12-ig.

 

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot hirdet alap és középfokú intézmények, valamint kollégiumaik számára „Együtt az integrációért a sporttal és a művészetekkel …” címmel.

A pályázat részterületei:

1. Pedagógusokat, szakmai közösségeket, nevelőtestületeket kérünk, hogy intézményi jó gyakorlataikat mutassák be „Integráció a sporttal, művészeti tevékenységgel” címmel. A hasznosítható „jó gyakorlatokat” közzétesszük.

2. Sajátos nevelési igényű tanulóknak szól három korosztályban „Sporttal a testi-lelki egészségemért” című rajzverseny felhívásunk. Az alkotásokból kiállítást rendezünk.

3. Sajátos nevelési igényű diákoktól, tanulócsoportoktól várjuk művészeti tevékenységek bemutatását dramatikus játék, színjáték, tánc, báb, versmondás, ének, zene, egyéb produkció kategóriákban. A legjobbak színházteremben, közönség előtti bemutatkozásra kapnak lehetőséget.

Rajzpályázat díjátadója

Január 18-án ünnepi műsor keretében, 130 fő részvételével megnyílt a BITANG TIBI AZ ÓVODÁBAN pályázat legjobb alkotásaiból készült rajzkiállítás.

Bitang Tibi az óvodában - országos óvodás rajzpályázat díjátadója és eredményei

Tájékoztatjuk az országos óvodás rajzpályázat nyerteseit, hogy a nyertes pályamunkákból készült kiállítás megnyitója, valamint a díjátadó ünnepség 2010. január 18-án 11 órakor lesz, amelyre minden díjazottat szeretettel várunk.

Pályázati felhívás a 2010. évi Felsőoktatási Minőségi Díj elnyerésére

Az oktatási és kulturális miniszter pályázatot hirdet a 2010. évi Felsőoktatási Minőségi Díj elnyerésére. A pályázási szándék bejelentési határideje: 2010. január 11-én 14 óra.

Pályázati felhívás Ökoiskola Cím elnyerésére

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium és a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium nevében az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot hirdet az „Ökoiskola” cím elnyerésére. A cím azoknak a nevelési-oktatási intézményeknek az elismerését szolgálja, melyek átgondoltan, intézményesítetten, rendszerszerűen foglalkoznak a környezettudatosság, a fenntartható fogyasztás és fejlődés pedagógiájának gyakorlati megvalósításával, a környezeti neveléssel.

A pályázat benyújtásának határideje: 2010. március 1.

Erőszakmentes, egészségtudatos iskola pályázat nyertes intézményei

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával pályázatot hirdetett „Erőszakmentes, egészségtudatos iskola” cím elnyerésére. A döntés megszületett, 100 intézmény kapta meg az elismerő címet.

Bitang Tibi az óvodában - Országos óvodás rajzpályázat

Az Oktatási és Kulturális Minisztérium megbízásából az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet „A gyermeknyelven az erőszakmentességről” programhoz kapcsolódóan ORSZÁGOS ÓVODÁS RAJZPÁLYÁZATOT hirdet.

Határidő: 2009. december 4.

Országos általános iskolai nemzetiségi tanulmányi versenyek a 7. és 8. évfolyamos tanulók számára

A 2009/2010. tanévben is az OFI Oktatási Szolgáltatási Központjának Nemzetiségi Koordinációs Irodája koordinálja az Oktatási és Kulturális Minisztérium által meghirdetett Országos általános iskolai nemzetiségi tanulmányi versenyek megszervezését, lebonyolítását.

Meghívásos pályázat az „Erőszakmentes, egészségtudatos iskola” elismerő cím elnyerésére

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Oktatási és Kulturális Minisztérium támogatásával pályázatot hirdet „Erőszakmentes, egészségtudatos iskola” elismerő cím elnyerésére. (A koncepció letölthető itt.) Benyújtási határidő: 2009. november 30.

„Gyermeknyelven az erőszakmentességről” pályázat

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet már második éve szervez programokat és mozgalmat, jelentet meg pályázatokat, gyűjt jó gyakorlatokat annak érdekében, hogy segítse az Oktatási és Kulturális Minisztérium törekvését, s egyben támogassa azt a társadalmi elvárást, hogy az oktatási intézményekben az erőszak mértéke, az agresszív cselekedetek száma jelentősen csökkenjen. Ennek a stratégiának új elemeként jelentetjük meg rendhagyó pályázatunkat. Módosított határidő: 2009. nov. 6.

A 2009. évi Felsőoktatási Minőségi Díj eredményhirdetése

A Felsőoktatási Minőségi Díjat a Kormány a 221/2006. (XI. 15.) számú rendeletével alapította azzal a céllal, hogy a minőségfejlesztés módszereinek alkalmazásában kiemelkedő eredményeket és folyamatos fejlődést mutató felsőoktatási intézmények és azok szervezeti egységeinek teljesítményét elismerje.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.