2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Pályázatok >> Gyermeknyelven az erőszakmentességről

„Gyermeknyelven az erőszakmentességről” pályázat

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet már második éve szervez programokat és mozgalmat, jelentet meg pályázatokat, gyűjt jó gyakorlatokat annak érdekében, hogy segítse az Oktatási és Kulturális Minisztérium törekvését, s egyben támogassa azt a társadalmi elvárást, hogy az oktatási intézményekben az erőszak mértéke, az agresszív cselekedetek száma jelentősen csökkenjen. Ennek a stratégiának új elemeként jelentetjük meg rendhagyó pályázatunkat. Módosított határidő: 2009. nov. 6.

 

Kedves Pedagógusok és Tanulók!
 
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet most már második éve szervez programokat és mozgalmat, jelentet meg pályázatokat, gyűjt jó gyakorlatokat annak érdekében, hogy segítse az Oktatási és Kulturális Minisztérium törekvését, s egyben támogassa azt a társadalmi elvárást, hogy az oktatási intézményekben az erőszak mértéke, az agresszív cselekedetek száma jelentősen csökkenjen.
Ennek a stratégiának új elemeként jelentetjük meg

 

"Gyermeknyelven az erőszakmentességről − Az iskolai erőszakot visszaszorító (tanulói) intézményi tevékenységek című"

 

rendhagyó pályázatunkat.

Rendhagyó ez a pályázat egyrészt azért, mert előfeltétele az on-line regisztráció a http://palyazat.ofi.hu honlapunkon, speciálisan egy a tematikához kapcsolódó – Bitang Tibiről szóló, tanuló által írt – történet feltöltésével, másrészt rendhagyó azért is, mert két gyermeki aktivitásra épülő − például két innovatív délutáni − rendezvény megtervezése a feladat, erre lehet most támogatást nyerni 100.000.- Ft-tól 200.000.- Ft-ig.

Terveink szerint ötven nyertes pályázat rendezvényei részesülhetnek majd támogatásban, és lesznek, akik egy bentlakásos fesztiválon való részvétel lehetőségét nyerik majd el.

Pályázni szintén csak a http://palyazat.ofi.hu internetes oldalunkon történő regisztrációt követően lehet, 2009. október 12. hétfőtől, a pályázati anyag internetes feltöltésével. Ez a pályázat teljes egészében az informatika, illetve az internet által nyújtott lehetőségek felhasználásával zajlik majd. Regisztrációra egészen a pályázati határidő lejáratáig van lehetőség.

Pályázhatnak:

- speciális szakiskolák,

- szakiskolák,

- szakközépiskolák

- és kollégiumaik tanulói és azok csoportjai (természetesen tanáraik segítségével).

A pályázat benyújtásának végső határideje:
2009. november 6. péntek 16 óra

Bitang Tibiről − akivel egyébként mindig történik valami − és a pályázatról további információkat a http://palyazat.ofi.hu internetes oldalon tudhatnak meg az érdeklődők.

Jó pályázást kíván az OFI és Bitang Tibi!

bitangtibi

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.