2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Események

Regionális Globális Nevelés Kerekasztal

2011. február 24.

Szeretettel meghívjuk a 2011. Március 25.-én a Debreceni Művelődési Központban tartandó Regionális Globális Nevelés Kerekasztal programra.

 

A program lehetőséget ad iskoláknak, pedagógusoknak, oktatóknak globális nevelés programjaik széles körű megismertetésére, tapasztalatcserére, együttműködések kialakítására, valamint jó gyakorlataik bemutatására a programot kísérő projekt-bemutató kiállításon.

 

A globális nevelést érintő számos helyi és regionális program bemutatásra kerül az alábbi témákban:

 

Fenntarthatóságra nevelés,

 

Demokráciára és aktív állampolgárságra nevelés,

 

Emberi jogi oktatás, az emberi méltóság tiszteletére és szolidaritásra nevelés,

 

Más kultúrák tiszteletére nevelés,

 

A program célja hatékony párbeszéd kialakítása döntéshozók, civil szervezetek, iskolák, oktatási intézmények, és független oktatási szakemberek között a globális felelősségvállalásra nevelés szemléletének széles körű elterjesztésének érdekében.

További tájékoztatás és jelentkezés Március 20-ig az agi.berecz@artemisszio.hu e-mail címen.

 

Jelentkezés az alábbi információkkal: Név, intézmény (szervezet), email cím.

 

 

Kérjük, a programot kísérő projekt-bemutató kiállításon való bemutatkozási szándékát is ugyanitt jelezze. A programon való részvétel és kiállítás ingyenes, útiköltség terítésre is van mód, kérjük, ezt a jelentkezéssel együtt jelezze.

 

 

Üdvözlettel,

Berecz Ági

Artemisszió Alapítvány

agi.berecz@artemisszio.hu

Tel: 06 30 943 55 37

 

 Részletes program


A program a HAND Nemzetközi Humanitárius és Fejlesztési Civil Szövetség által koordinált „Non-State Actors and Local Authorities in Development-Hungarian EU Presidency Project”projekt része. A projekt támogatója az Európai Unió. Partnerek: HAND Szövetség, HAND Globális,Nevelés Munkacsoport, Anthropolisz Egyesület, Demnet, Központ Ifjúsági Egyesület, Debreceni Művelődési Központ

 

--------

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.