2020. június 03., szerda , Klotild

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Segédanyagok -Hogyan legyünk Ökoiskolák?- >> Témanapok, Jeles napok, Beszámolók, Egyéb

Filmadatbázis, az Életharmónia Alapítvány összeállítása

2010. október 21.
Az Életharmónia Alapítvány jóvoltából felkerült honlapunkra egy, az Alapítvány által összeállított filmadatbázis, mely több témában: állatvédelem, hulladékgazdálkodás, vízvédelem, társadalomkép, fenntarthatóság, stb. rendszerezi az Interneten ingyenesen hozzáférhető és megrendelhető filmeket
 

Az Életharmónia Alapítvány (http://www.eletharmonia.hu/) jóvoltából felkerült honlapunkra egy, az Alapítvány által összeállított filmadatbázis, mely több témában: állatvédelem, hulladékgazdálkodás, vízvédelem, társadalomkép, fenntarthatóság, stb. rendszerezi az Interneten ingyenesen hozzáférhető és megrendelhető filmeket. Az adatbank közel 1000!!! filmet tartalmaz, cím, elérés, fájl formátum, minőség, időtartam, téma és természetesen az elérhetőségi link megadásával.

 

Ez az adatbázis nagyszerűen használható a tanítás-tanulás minden szegmensében. Böngészését jó szívvel ajánljuk!

Az adatbázis

Használatához segítség itt.

 

Az Alapítvány gondozásában jelent meg, Főbb szempontok, javaslatok a környezettudatos programszervezéshez 2010–2011 c. dokumentum, mely szintén az iskolák rendelkezésére áll ide kattintva.

 

A szervezet holnapján sok más egyéb, jól használható dokumentum várja az érdeklődőket!

http://www.eletharmonia.hu/?q=letoltheto

 

--------

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.