2020. február 24., hétfő ,

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Archívum

Felmérés a környezeti oktatócsomagokról

2009. október 15.
Kutatás a környezeti oktatócsomagok szerepéről
Az Eszterházy Károly Főiskola Környezettudományi Tanszéke a Magyarországi Ökoiskolák Hálózatával együttműködve felmérést készít a környezeti oktatócsomagok szerepéről és hatékonyságáról a (fenntarthatóságra) oktatásban. A kutatás kérdőívét az ország összes ökoiskolájába és Heves megye minden általános és középiskolájába eljuttatjuk.
A kérdőív idekattintva is letölthető. Kérjük, hogy a kitöltött kérdőíveket elektronikus úton küldjék vissza a kornytud@ektf.hu vagy a karasz@ektf.hu címre.
Minden kitöltött és visszaküldött kérdőív értékes hozzájárulás további fejlesztő munkánk tervezéséhez. Kérjük segítsenek minket abban, hogy képet kaphassunk a hazai környezeti oktatócsomagok elterjedtségéről, ökoiskolai felhasználtságáról és hatékonyságáról.
A válaszadás önkéntes, a kérdőívet a titkos adatkezelés szabályait betartva dolgozzuk fel. A kutatás eredményeként csak az összesített adatok kerülnek nyilvánosságra.
Segítségét köszönjük!
--------

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.