2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Nemzetközi kapcsolatok >> Hírek

Aktív állampolgárság tréning

2013. október 25.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (horvát, román és montenegrói partnerintézményekkel) részt vesz az Európa Tanács egy kísérleti projektjében, annak koordinátoraként. Ennek keretében tanároknak szóló tréningnapot tartott 2013. szeptember 20-án, a budapesti XVIII. kerületi önkormányzat épületében. A tréningnap fő témája az iskolai közösségi szolgálat volt, valamint az emberi méltóság tisztelete az iskolában, s ehhez kapcsolódóan a demokratikus állampolgárságra nevelés.

A CIDREE nemzeti kapcsolattartóinak találkozója Budapesten

2013. április 02.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) 2013. március 21-22-én vendégül látta az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetek Európai Konzorciumának (CIDREE – Consortium of Institutions for Development and Research in Education in Europe) nemzeti kapcsolattartóit.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.