2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Nemzeti Tehetség Program >> Elszámolások >> Aktuális

Aktuális elszámolások

A Nemzeti Tehetség Program MPA forrásból megvalósuló pályázatainak beszámolói

A Nemzeti Tehetség Program MPA forrásból megvalósuló pályázatai esetében a szakmai és pénzügyi beszámolók beérkezésének végső határideje 2013. december 30.

A beszámolókkal kapcsolatos tájékoztatás, valamint az egyes pályázatok beszámolóinak sablonjai elérhetőek az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján, az alábbi linken:

http://www.emet.gov.hu/hirek/hirek33/

A módosítást érintő link: http://www.ofi.hu/nemzeti-tehetseg-program/elszamolasok/aktualis


A Nemzeti Tehetség Program 2012 decemberében megjelent pályázati felhívásainak benyújtási határideje 2013. július 15. A beszámolókkal kapcsolatos tájékoztatás, valamint az egyes pályázatok beszámolóinak sablonjai elérhetőek az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő honlapján, az alábbi linkeken:


Tájékoztató a beszámolókról:

http://www.emet.gov.hu/kozlemenyek/nemzeti_tehetseg_program46/


Egyes pályázatok beszámolóinak sablonjai:

http://www.emet.gov.hu/kozlemenyek/nemzeti_tehetseg_program92/

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.