2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Lezárt kutatások, projektek >> Hatékony informatikai infrastruktúra a közoktatásban (TIOP 1.1.2)

TIOP 1.1.2

Hatékony informatikai infrastruktúra a közoktatásban
A konstrukció célja a döntően a TIOP 1.1.1 „A pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése” című pályázat keretében megvalósuló, nagyarányú informatikai eszközfejlesztés lebonyolításának és hasznosításának támogatása. További cél a már meglévő és majd kialakítandó különböző oktatási rendszerek hatékony teljesítményének hosszabb távú biztosítása költséghatékony megoldásokkal. A projekt részcélja az oktatás területén a központi adminisztráció terén megvalósuló szakmai fejlesztéseknek megfelelő infrastruktúra kialakítása. A projektet az OFI az Educatio Kht.-val mint konzorciumvezetővel együttműködésben valósítja meg.További cél a már meglévő és majd kialakítandó különböző oktatási rendszerek hatékony teljesítményének hosszabb távú biztosítása költséghatékony megoldásokkal. A projekt részcélja az oktatás területén a központi adminisztráció terén megvalósuló szakmai fejlesztéseknek megfelelő infrastruktúra kialakítása. A projektet az OFI az Educatio Kht.-val mint konzorciumvezetővel együttműködésben valósítja meg.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.