2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Lezárt kutatások, projektek >> Erőszakmentes iskola

Erőszakmentes iskola mozgalom

2009. március 27.

Gyermekeink biztonságos jövőjéért!

„Erőszakmentes, egészségtudatos iskola” mozgalom

 
A mozgalmat az oktatási és kulturális miniszter által felkért Iskola Biztonságáért Bizottság hirdette meg.
A Bizottság azt kérte, hogy a nevelési-oktatási intézmények vezetői, pedagógusai és alkalmazottai, a szülők és tanulók, diákönkormányzatok, a fenntartók képviselői és a civil szervezetek, valamint bárki, aki egyetért a konfliktusok erőszakmentes kezelésével, és részt kíván venni ennek megvalósításában − csatlakozzon a mozgalomhoz.
A felhívás sikeres volt, hiszen eddig közel 100 intézmény és magánszemély csatlakozott, de az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet továbbra is várja azok jelentkezését, akik szeretnének részesei lenni a mozgalomnak.
Regisztrálni a
 
 
e-mail címen lehet. A bejelentkezőket az OFI minden kapcsolódó rendezvényre meghívja, és lehetőséget biztosít arra, hogy a mozgalom tagjai megismerjék egymást, tapasztalatot cseréljenek arról, milyen jó módszereik vannak, mik a bevált gyakorlatok.
 
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet
1051 Budapest, Dorottya u. 8.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.