2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Kiadványaink

Oktatás a 21. század kapujában

Cimkék: kiadvány

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet konferenciája, 2007. november 7.
Szerkesztő: Mayer József - Simon Mária

oktatasa21szazad_borito


Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet – elődeinek hagyományait követve – 2007. november 7-én konferenciát rendezett a köz- és felsőoktatás, a szak- és felnőttképzés aktuális kérdéseiről. Az előadások és a szekciók témái az Oktatás a 21. század kapujában problémakör köré szerveződtek. Nemcsak számot adtak a hazai fejlesztések legújabb tapasztalatairól, hanem mindezeket beépítették az Új Magyarország Fejlesztési Terv, az élethosszig tartó tanulás, a kompetencia-fejlesztés szélesebb hatósugarú programjaiba.

A hagyományokhoz híven kötetben adjuk közre az elhangzott előadások szerkesztett változatát.

 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.