2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Kiadványaink

Az OFI története narratívák tükrében

Szerkesztette és az interjúkat készítette: Mayer József

OFItortenet_MJ_borito

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és jogelődei történetét igyekszik végigkövetni, méghozzá úgy, hogy megszólaltatja a történet kulcsszereplőit. A kötetben „megszólalnak” az intézet történetének első számú vezetői, valamint olyan személyek, akik akkori helyzetüknél fogva fontos információkkal láthatják el e szövegek olvasót.

Ugyanakkor ez a szempont kölcsönözhet bizonyos egyoldalúságot a történetnek, hiszen kivétel nélkül olyanok szólalnak meg, akik az adott időszakban az intézet dolgozói voltak. Egy teljességre törekvő monográfia szerzője majd hozzáillesztheti azokat a külső nézőpontokat, amelyek a dolgok természeténél fogva árnyalhatják azt a képet, amelyet e kötet interjúinak elolvasását követően az olvasók majd kialakítanak önmaguk számára.

Letölthető

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.