2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

A WCCI 14. Oktatási Világkonferenciája

2010. február 07.

A Pécsi Tudományegyetem Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Kara, a World Council for Curriculum and Instruction (WCCI), és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet „Demokrácia, Szabadság és Vállalkozás a globális társadalomban” címmel 2010. július 11-17-én rendezi meg a WCCI 14. Oktatási Világkonferenciáját.

A konferencián előadások, workshopok és panel prezentációk foglalkoznak a konferencia három fő témájával. A cél az oktatási szakemberek ösztönzése arra, hogy e fogalmak meghatározásával és jellemzőivel kapcsolatban tudományos vitát folytassanak, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megalapozhassuk a békésebb XXI. századi globális társadalom kialakításához szükséges dinamikus oktatási változásokat.

A felhívás részletei a www.feek.pte.hu/wcci honlapon találhatók meg.

 

Dr. Klein Sándor

egyetemi tanár

 

Dr. Nemeskéri Zsolt

egyetemi tanár

 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.