2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Szervezeti átalakulás az Intézetben

2007. augusztus 10.
Cimkék: OFIszervezet

Minisztériumi rendelet az OFI megalakulásáról

Az államháztartás hatékony működését elősegítő szervezeti átalakításokról és az azokat megalapozó intézkedésekről szóló 2118/2006. (VI. 30.) kormányrendelet alapján intézetünk 2007. január elsejétől új szervezeti keretek között működik tovább.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet az Oktatási és Kulturális Minisztérium háttérintézménye, az Országos Közoktatási Intézet és a Professzorok Háza jogutódja, mely továbbra is végzi szakmai tevékenységét: a kutatást, a fejlesztést és a disszeminációt, de feladatköre és profilja új elemekkel is bővül.

A korábban a Professzorok Házában, a Sulinova Kht.-ban és az Országos Közoktatási Intézetben zajló munka meghatározott része egy intézményben, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézetben folytatódik tovább, de az átalakulások nyomán megújul a szervezeti felépítés is.

A jelenleg is zajló egyeztetések nyomán jön létre az új struktúra és feladatrendszer, melyről honlapunk folyamatosan tájékoztatást nyújt. Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet elfogadott új alapító okirata, illetve szervezeti és működési szabályzata honlapunkon olvasható.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.