2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Szakiskolai pályázat

2009. február 10.
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet pályázatot hirdet 
„Szakiskolai módszertani tudástár létrehozása”
címmel a szakiskolai tanulók iskolai sikerességének növelése érdekében. 
A pályázat célja:
A pályázat célja egy módszertani tudástár létrehozása, amely a szakiskolában dolgozó pedagógusok számára kíván segítséget nyújtani a tanulók iskolai sikerességének az elősegítéséhez. 
A pályázók köre: Elsősorban azoknak a szakiskolai képzést folytató intézményeknek a jelentkezését várjuk, akik erős  elkötelezettséget éreznek a hátrányos helyzetű tanulók iskolai sikerességének az elősegítésére és támogatására, valamint azokét, akik kedvet éreznek olyan innovációs fejlesztésben történő részvételre, amely lehetővé teszi az érintett intézmény tudástermelő és tudásmegosztó centrummá válását.
Jelentkezési határidő: 2009. február 20.
 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.