2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Rajzpályázat eredményhirdetése

2008. december 05.
2008. december 3-án az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a Mérei Ferenc Fővárosi Pedagógiai és Pályaválasztási Tanácsadó Intézet együttműködésével megrendezte az Az iskola biztonságáért programhoz kapcsolódó óvodások számára meghirdetett rajzpályázat eredményhirdetését. Az ünnepséget Varga Olga, az OFI Fejlesztési és Innovációs Központjának igazgatója nyitotta meg, aki egyben a projekt gazdája is volt. A tíz egyéni díjat, Arany oklevelet és a vele járó ajándékcsomagot Kovács Erika, az OKM főtanácsosa nyújtotta át a díjazottaknak. A díjátadás után a Kolibri Színház bábelőadása szórakoztatta az óvodásokat. Az előadás után Farkas Katalin, az OFI főigazgatója átnyújtotta a legjobb óvodáknak járó ajándékokat. Az eredetileg e két kategóriára tervezett díjakat még kettővel toldották meg: dr. Balázsné Szűcs Judit óvodapedagógus, a zsűri egyik tagja felajánlotta tiszteletdíját, amelyből különdíjjal jutalmazhattak meg 4 kisgyereket, a Kolibri Színház pedig színházjegyeket és zenés CD-ket ajánlott fel az általuk kiválasztott gyerekeknek. 

Arany oklevelet kaptak:

Ajka Városi Óvoda Patakparti tagóvodája AJKA,
Bakos Bence
Igazgyöngy Alapfokú Művészetoktatási Intézmény BERETTYÓÚJFALU,
Daróczi Attila
Igazgyöngy Alapfokú Művészetoktatási Intézmény BERETTYÓÚJFALU,
Kóti Krisztina
Igazgyöngy Alapfokú Művészetoktatási Intézmény BERETTYÓÚJFALU, Porkoláb Lili
Logopédiai Óvoda TATABÁNYA,
Szabó Gréti
Óvoda LÉTAVÉRTES,
Tóth Melissza Vivien
Öveges József ÁMK ZALAEGERSZEG,
Czotter Benedek
Svetits Katolikus Óvoda DEBRECEN,
Szilvási Marcell
Tompa Mihály úti Óvoda KOMLÓ,
Pillangó csoport
Zalka Máté utcai Óvoda DUNAÚJVÁROS,
Hodek Dorina


A további díjazottak itt olvashatók.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.