2020. május 26., kedd , Fülöp, Evelin

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Partnertalálkozó a "Biztonságos iskoláért"

2009. január 14.
A „Biztonságos Iskoláért” pályázat különdíjban részesült 4 intézménye 2009. január 9-én, egy partnertalálkozó keretében vehette át a különdíjat az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet – Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum dísztermében. 

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által különdíjban részesített négy intézmény:
  • Celldömölki Városi Általános Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat, 9500 Celldömölk, Árpád u. 34
  • International Language School Alapítvány 1056 Budapest, Belgrád  rkp. 25.
  • Nemes János Általános Művelődési Központ és Könyvtár, 7694 Hosszúhetény, Verseny u. 9
  • Wesley Kincsei Általános iskola, 1188 Budapest, Podhorszky u. 51-55.
     
A pályázók ez alkalommal lehetőséget kaptak programjuk bemutatására is. Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet valamennyi pályázónak partneri együttműködést ajánlott fel az egymástól tanulás, a módszerek, eljárások tapasztalatok cseréje és megvitatása céljából. A rendezvény résztvevőit Farkas Katalin főigazgató asszony köszöntötte, majd összefoglalta a „Biztonságos iskoláért” mozgalom mérföldköveit, az eddig elért eredményeket és tapasztalatokat. Elmondta, hogy a beérkezett pályamunkák igen sok innovatív módszert mutattak be. Nehéz helyzetben volt a Bíráló Bizottság, sajnos azonban több pályamunka díjazására nem volt lehetőség. Intézményi keretből összesen 4 különdíjat ítéltek meg.
Ezt követően Tolnai József, az intézet igazgatóhelyettese felkérte a különdíjas intézmények képviselőit, hogy röviden mutassák be programjukat, saját intézményeikben működő és bevált jó gyakorlati példáikat, módszereiket. A partnertalálkozót kerekasztal-beszélgetés zárta. 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.