2020. január 24., péntek , Timót

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

AZ OFI HONLAPJA MEGÚJUL!

2014. július 01.

Tisztelt Látogató!

Július elsején megjelenésében és felépítésében megújul az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) honlapja, így a jelenlegi oldal a mai naptól (2014. július 1.) nem frissül. A régi honlap az év végéig még a regi.ofi.hu címen elérhető lesz.

Az új weblap nemcsak formavilágában, hanem tartalmilag is alkalmazkodik a kor elvárásaihoz. Az igények részletes felmérése után a cél egy olyan portál elkészítése volt, amely a korábbiaknál hatékonyabb és egyszerűbb formában segíti a pedagógusok munkáját.

Bár az arculat és a honlap változik, az OFI célja továbbra is az, hogy hiteles, megbízható, szakszerű támogatóintézménye legyen a pedagógusoknak.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.