2019. december 05., csütörtök , Vilma

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

OFI - Educatio 2010

2010. január 14.
Cimkék: OFIEducatio 2010

Intézetünk az idei évben is jelen volt a 10. EDUCATIO Nemzetközi Szakkiállításon, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet standján a modern számítástechnika eszközeivel mutattuk be sokrétű tevékenységünket.

A fő hangsúlyt ezúttal a tehetséggondozó programok kapták. Az Arany János Programiroda munkatársai végig jelen voltak a kiállításon, ezen túlmenően pedig a kiállító felsőoktatási intézményekkel keresték a kapcsolatot annak érdekében, hogy a felsőoktatásba jutott „Aranyos” diákok felsőfokú tanulmányaik idején is kiemelt figyelmet, támogatást kapjanak a diákok és oktatók részéről.

Az érdeklődőket az Arany programiroda mellett az Országos Tudományos Diákköri Tanács titkársága, az Alternatív projekt, a TÁMOP 4.1.4 – Minőségfejlesztés a felsőoktatásban projekt, a Kiadói iroda, valamint az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum munkatársai tájékoztatták az OFI-ban folyó széles körű tevékenységről.

A vitrinekben és a polcokon az Arany János programok, az Országos Tudományos Diákköri Tanács és az Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum anyagait helyeztük el.

Kivetítőinken az Arany János programok és az Oktatási Közvetítői Szolgálat tevékenységét, valamint az Egészségtudatos, biztonságos iskola projektünket mutattuk be az érdeklődőknek.

A Modern Iskola standjánál az OFI munkatársai (TÁMOP 3.1.1) interaktív bemutatókkal és előadásokkal várták a diákokat és tanárokat:

- Az oktatás „youtube-ja” – Osztálytermi megoldások a web 2.0 világában

- Élménytúrák tanároknak – szakmai konferenciák külföldön és belföldön

- Interaktív TDK – kérdések és válaszok a Tudományos Diákkörről

 

Képek a kiállításról:

 

edu_2010_3 edu_2010_2edu_2010_1jan24_012

 

OFI a 2009-es Educatio kiállításon.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.