2020. május 25., hétfő , Orbán

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

A nemzetiségi tankönyvkiadás és -fejlesztés új irányai (Szakmai tanácskozás és kiállítás)

A nemzetiségi tankönyvkiadás és -fejlesztés új irányai - Tankönyvkiállítással és tankönyvgyűjtemény átadásával egybekötött szakmai tanácskozás

 

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és a Nemzeti Tankönyvkiadó közös rendezvényén arra vállalkozunk, hogy bemutassuk a két szervezet szerepét a hazai tankönyvkiadásban, fejlesztésben, a nemzetiségi pedagógiai szakmai szolgáltatásban. A konferenciához kötődően sor kerül az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet nemzetiségi tankönyvgyűjteményének bemutatására, a nemzetiségi tankönyvszoba átadására.


A rendezvény időpontja
: 2009. május 22. (péntek), helyszíne: OFI – Országos Pedagógiai Könyvtár és Múzeum (1089 Budapest, Könyves Kálmán krt. 40.)

 

Bővebb információ a Rendezvények menüpont alatt található.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.