2019. november 21., csütörtök , Olivér

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Megnyílt az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Dél-Dunántúli Regionális Irodája

2009. április 09.
Cimkék: OFIregionális iroda
Megkezdte működését az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Dél-Dunántúli Regionális Irodája, amelynek célja, hogy egy három éves program keretében mérhetően javuljon az iskolák és a szülők kapcsolata. Az OFI és a Pécsi Tudományegyetem közötti együttműködési megállapodás aláírására 2009. április 8-án került sor a PTE Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Karán.
 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.