2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

A magyar felsőoktatás új utakon

2007. november 14.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. Országos Felsőoktatási Információs Központja (OFIK), a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) és a Magyar Rektori Konferencia (MRK) konferenciát rendez a fenti címmel.

A konferencia helye és ideje

helye: Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központ (HIK), 1088 Budapest, Múzeum utca 17.,

ideje: 2007. november 28. (megváltozott!), szerda

program: az előzetes program mellékelten letölthető

A konferencia tartalmáról

Napjainkban a magyar felsőoktatás dinamikus átalakuláson megy keresztül, ami az információs igények növekedésével és sokrétűbbé válásával jár. Mindezeknek az elvárásoknak eleget téve az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. - Országos Felsőoktatási Információs Központ a hagyományos tájékoztatási formák mellett törekszik a felsőoktatási szereplők számára más jellegű és tartalmú információkat is közvetíteni. Ennek jegyében jelenik meg immár második alkalommal a Diploma 2008 HVG-különszám a Felvi-rangsorokkal, valamint Felsőoktatási Műhely címmel egy új folyóirat első száma is. A fentiek mellett az idei esztendőben a kiadványok megjelenése időben egybeesik az Új Magyarország Fejlesztési Terv több felsőoktatáshoz kapcsolódó kiemelt és intézményi pályázati programjának meghirdetésével is, ami szintén jelentős érdeklődésre tarthat számot.

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht., a Magyar Rektori Konferencia és a HÖOK (Karrierirodák Országos Kerekasztala) közös konferenciájának az a célja, hogy lehetőséget teremtsen az aktuális fejlesztések bemutatásán túl a felsőoktatást érintő változások elemzésére és értékelésére, helyet adva a közös gondolkodásnak, véleménycserének.

Jelentkezés a konferenciára

A konferenciára jelentkezni a www.felvi.hu/felsooktatasikonferencia honlapon történő regisztrációval lehet. Jelentkezési határidő: 2007. november 23. (meghosszabbíva!), a jelentkezésről és annak elfogadásáról visszaigazolást küldünk. A konferencián résztvevők száma maximum 250 fő. Ezen szám elérésekor további regisztrációra nincs lehetőség.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.