2020. január 24., péntek , Timót

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

IKSZ műhelykonferencia a Magyar Nemzeti Múzeumban

2014. május 22.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 2014. május 26-án műhelykonferenciát szervez a Magyar Nemzeti Múzeumban a kulturális területen végezhető iskolai közösségi szolgálat témakörében.

Az 50 órás közösségi szolgálat hét területen végezhető, mely közül az egyik a kulturális és közösségi terület. A konferencia célja bemutatni a kulturális intézmények és a köznevelési terület együttműködési lehetőségeit már megvalósult programokon keresztül.

A délelőtt folyamán plenáris előadásokban ismertetik az előadók intézményük gyakorlati tapasztalatait; a délutáni szekcióelőadások keretében pedig különböző múzeumok, könyvtárak és iskolák munkatársaival nyílik lehetőség a személyes konzultációra.

A konferencia programja innen letölthető.

A konferenciára itt regisztrálhat.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.