2020. május 25., hétfő , Orbán

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

"Gyermekeink jövője" kiállítás az OFI részvételével

Az ”Erőszakmentes, egészségtudatos iskola” mozgalomról, a Zöld számról, a Chatszobáról, az oktatás-nevelés szereplői számára elérhető vitarendezési lehetőségekről, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Gyermekeink biztonságos jövőjéért! folytatott eddigi és tervezett programjairól kapnak tájékoztatást a kiállítás látogatói.
A rendezvényen a „Biztonságos iskoláért” programban meghirdetett pályázat nyertes pályaműveit tartalmazó „Jó gyakorlatok…”kötetet kínáljuk a látogatóknak, de más kiadványainkat is megrendelhetik az érdeklődők. A gyerekeknek is kínálunk programot, élményeikről, családjukról, környezetükről rajzban mondhatják el véleményüket.
 
A kiállításról bővebben:
www.gyermekeinkjovoje.hu

Helyszín: Millenáris Park – 2009. március 20-22. B csarnok galériája, 1024 Budapest, Kis Rókus u. 16-20.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.