2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Az Arany János Tehetséggondozó Program jubileumi ünnepsége és országos érettségi találkozója (2000 - 2010)

A rendezvényt Budapesten, 2010. február 12-13-án, pénteken és szombaton tartja meg ünnepélyes keretek között az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet, az OKM és a programot támogató, a programban résztvevő intézmények és személyek.
 

Az Arany János Programiroda és a budapesti Táncsics Mihály Kollégium szervezésében a rendezvényen részt vesznek a 2005-ben érettségizett diákok.

2010. február 12-én ½ 10-től 14 óráig zajlik majd az ünnepi ülés, ahol kitüntetések átadására is sor kerül. Délutántól pedig a program első érettségi találkozója veszi kezdetét.

 

Az esemény részletes programját hamarosan megtalálhatják majd az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet honlapján, illetve a www.ajtp.hu honlapon is.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.