2020. május 25., hétfő , Orbán

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

AJTP jubileumi ünnepsége

„2000 – 2010 az Arany János Tehetséggondozó Program jubileumi ünnepsége és I. országos érettségi találkozója, 2010. február 12-13.”

Ebben az évben ünnepli létrejöttének 10 éves évfordulóját a Hátrányos Helyzetű Tanulók Arany János Tehetséggondozó Programja.

Sajtóközlemény letöltése.

 

Ebből az alkalomból az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Arany János Programirodája és az Arany János Tehetséggondozó Program Intézményeinek Egyesülete, valamint a budapesti Táncsics Mihály Kollégium ünnepi rendezvényt szervezett a Magyar Tudományos Akadémia Dísztermében.

A rendezvényre meghívást kaptak a programban résztvevő intézmények vezetői, a fenntartók képviselői, a 2005-ben érettségizett „Arany-os” diákok, illetve mindazok, akiknek szerepe volt az elmúlt tíz évben abban, hogy a program sikerrel teljesítse feladatát, a hátrányos helyzetű és rászorult tanulók felzárkóztatását és felsőfokú tanintézménybe történő beiskolázását.

A jubileumi ünnepséget Hiller István oktatási és kulturális miniszter nyitotta meg.

A Pro Talento (A tehetségért) kitüntetéseket Farkas Katalin, az OFI főigazgatója adta át.

 

A rendezvény részletes programja itt található.


Képek a rendezvényről:

ajtp10_HI2ajtp10_FK ajtp10_HI

 

Beszámoló olvasható az eseményről az OKM honlapján is.

 

A 2009-es tanévnyitó csoportképe:

Tanevnyito_2009_nagy40_2

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.