2020. június 05., péntek , Fatime

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

Adónk 1%-át a tehetségekért, a jövőért!

2014. február 17.

A tehetség kötelez - Minket, hogy támogassuk! A Nemzeti Tehetség Program és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet a 2013-as év során is sikeresen működött együtt, aminek eredményeként számos tehetséges fiatalnak tudtunk segítséget nyújtani. Intézetünk a tavalyi évhez hasonlóan 2014-ben is kampányt indít a Nemzeti Tehetség Program (NTP) népszerűsítése érdekében. Azért, hogy a program idén is ilyen sikeres lehessen, szükség van arra, hogy az adófizetők adójuk 1%-ával hozzájáruljanak a tehetségek segítéséhez.

NTP_72_RGB

Büszke a magyar tehetségekre? Esélyt akar adni még több tehetséges magyar fiatalnak, hogy tudását közös jövőnkért kamatoztathassa? Amennyiben a válasza mindkét kérdésre igen, akkor ajánlja fel adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Program javára! Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet szakmai irányításával működő Nemzeti Tehetség Program keretében eddig több mint 650 000 fiatal kapott támogatást a felajánlott 1%-okból. Most Önön múlik, hogy 2015-ben még több tehetség kap-e lehetőséget képességei kibontakoztatására! Ajánlja fel adója 1%-át a tehetségekért, a jövőért! A Nemzeti Tehetség Program technikai száma: 1823. A felajánlott összegeket a köznevelésben és a felsőoktatásban tanuló tehetséges fiatalok támogatására, mentoraik munkájának segítésére, elismerésére fordítjuk.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.