2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Hírek és aktualitások

3 I Akadémia, 2009. március 3-5., Bükfürdő

2009. február 09.
A változások kora - 3 I Akadémia
 
Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet 2009. március 3-5-ig Bükfürdőn rendezi meg a 3 I Akadémiát. Mind a köz-, mind pedig a szakoktatás területén az elmúlt években számos olyan, a tantárgyi / műveltségterületi tartalmakat érintő folyamat indult el, amelyek jelentős kihívásként állnak az oktatás világának szereplői előtt. A konferencia ebben a helyzetben nem „fekete-fehér” típusú megoldásokkal szeretne az érintettek számára segítséget nyújtani, hanem olyan forgatókönyvekkel, amelyek megkönnyítik a jelenben gondolkodást, a döntések előkészítését és magukat a döntéseket is.

Részletek itt olvashatók.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.