2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Kísérleti tankönyv >> Hasznos információk

Hasznos információk

Az Ön iskolája olyan formán kapcsolódhat be a kísérleti tankönyvek kipróbálásába, hogy a Könyvtárellátó elektronikus rendszerében a tankönyvrendelői felületen megrendeli a kísérleti tankönyveket az adott feladatellátási hely és választott évfolyamok számára az egyes tantárgyakból. Egyben azt is vállalja, hogy a kipróbálásban közreműködő tanárok a tanév során két alkalommal tantárgyanként online kérdőívet töltenek ki a felhasználással kapcsolatos tapasztalataikról, továbbá két alkalommal részt vesznek az OFI szakértői által tartott felkészítéseken.

 

A Könyvtárellátó felületén történő rendelést megelőzően feltétlenül szükséges, hogy a résztvevő intézmény feladatellátási helyenként – a kutatásban való részvétel korlátozott lehetősége miatt – mihamarabb regisztráljon az OFI regisztrációs felületén:

A bejelentkezéshez szükséges felület eléréséhez kattintson ide.

A regisztrációt követően az OFI 3 munkanapon belül egy kérdőívet küld, ahol a feladatellátási helyeknek meg kell jelölniük, mely tantárgyak tekintetében mely évfolyamokon, mely osztályokkal (várhatóan mekkora tanulói létszámmal) vesznek részt a kipróbálásban.

FONTOS: A rendelési igényt felmérő kérdőív leadása nem helyettesíti – regisztráció jóváhagyását követően – a tankönyvek megrendelését a Könyvtárellátó (KELLÓ) felületén!

 

Az OFI a végleges regisztrációt követő három munkanapon belül visszaigazolást küld annak elfogadásáról. (Az elfogadás a tervezett példányszámok figyelembevételével a regisztráció időbeli sorrendjétől függ!) Kérjük, a regisztráció elfogadását követően haladéktalanul rendeljék meg a kísérleti tankönyveket a KELLÓ felületén!

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.