2020. június 04., csütörtök , Bulcsú

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Főoldal

Az OFI története narratívák tükrében

2010. január 05.
Szerkesztette és az interjúkat készítette: Mayer József
 

Az OFI története narratívák tükrében

 

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet és jogelődei történetét igyekszik végigkövetni, méghozzá úgy, hogy megszólaltatja a történet kulcsszereplőit. A kötetben „megszólalnak” az intézet történetének első számú vezetői, valamint olyan személyek, akik akkori helyzetüknél fogva fontos információkkal láthatják el e szövegek olvasót.

Ugyanakkor ez a szempont kölcsönözhet bizonyos egyoldalúságot a történetnek, hiszen kivétel nélkül olyanok szólalnak meg, akik az adott időszakban az intézet dolgozói voltak. Egy teljességre törekvő monográfia szerzője majd hozzáillesztheti azokat a külső nézőpontokat, amelyek a dolgok természeténél fogva árnyalhatják azt a képet, amelyet e kötet interjúinak elolvasását követően az olvasók majd kialakítanak önmaguk számára.

 

Kiadványaink listája itt megtekinthető.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.