2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Főoldal

Bitang Tibivel mindig történik valami...

2010. január 05.
Cimkék: kiadványBitang Tibi

Gyermeknyelven az erőszakmentességről

Szerkesztette: Tolnai József

 

Bitang Tibivel mindig történik valami...

Intézetünk második éve szervez programokat és mozgalmat, jelentet meg pályázatokat, gyűjt jó gyakorlatokat, azzal a céllal, hogy az oktatási intézményekben az erőszak mértéke, az agresszív cselekedetek száma jelentősen csökkenjen.

A programsorozat legújabb eleme a „Gyermeknyelven az erőszakmentességről − Az iskolai erőszakot visszaszorító (tanulói) intézményi tevékenységek” című rendhagyó pályázat. Rendhagyó, mert előfeltétele volt az on-line regisztráció mellett, egy a tematikához kapcsolódó – Bitang Tibiről szóló, tanuló által írt – történet feltöltése, másrészt két tanulói aktivitásra épülő rendezvény megtervezését kértük, amelyekre anyagi támogatást is lehetett nyerni.

De ki is az a Bitang Tibi?

Bitang Tibi egy igazi mai csibész srác, akivel mindig történik valami, persze nem mindig valami jó, s aki így vagy úgy, de általában a középpontba kerül viselkedése, cselekedete, nézetei miatt. Ő az, aki állandóan foglalkoztat másokat, s akivel mindig foglalkozni kell.

 

Bitang Tibi kalandjai olvashatók a http://bitangtibi.ofi.hu oldalon.

 

Kiadványaink listája itt megtekinthető.

 

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.