2020. május 30., szombat , Janka, Zsanett

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
GYIK-Gyakran ismételt kérdések

GYIK

2008. november 28.

Biztonságos Iskoláért” Pályázat

 Gyakran Ismételt Kérdések

 
 

A pályázati szempontok között szerepel, hogy szükségesek kulcsszavakat (kulcskoncepció). Milyen elv alapján hozzuk létre ezt? Csupán a címből emeljük ki a kulcsszavakat, vagy a pályázat egészére vonatkozzon, és ekkor tárgyszavakat adjunk meg?

A pályázati szempontoknál megadott „Kulcsszavak – kulcskoncepció” a pályázat egészére vonatkozik, arra gondoltunk, hogy egy maxiumum 10 soros (rövid) összefoglalását kérjük a „jó gyakorlatnak”.

Nem találtunk semmiféle formai szabályt a pályázat megírására. Nincsenek ilyenek, vagy mi kerestünk rossz helyen?

A pályázat megírására vonatkozóan nincs formai szabály, csupán szempontokat adtunk meg arra vonatkozóan, hogy mire térjenek ki feltétlenül a pályázat megírásakor. Nincs kötött terjedelme a pályázatnak, egyéb mellékletek csatolása is lehetséges.


A pályázaton az intézmények 200.000 Ft pénzjutalomban részesülnek. Mire fordítható az összeg, hogyan kell vele elszámolni, milyen megkötéseket tartalmaz a pályázat e tekintetben?

A pályázaton nyertes intézmények a 200.000 Ft -ot "jutalomként” kapják, melynek átvételével hozzájárulnak ahhoz, hogy a pályázatukban ismertetett „Jó gyakorlatot”-ot az interneten, valamint egy kötet formájában közzé tegyük. Továbbá az intézmény nyertes jó gyakorlata iránt érdeklődő kollégáknak, intézményeknek bemutatják, átadják módszerüket.

Van-e kitöltendő pályázati űrlap, amelyen az intézményi adatokat kell feltüntetni? Esszé-jellegű legyen a megfogalmazása?

Nincs szigorú megkötés a pályázat formai elemeire vonatkozóan, csupán azokat a szempontokat adtunk meg, hogy mire térjenek ki feltétlenül a pályázat megírásakor.

 

Milyen terjedelmű legyen a pályázat (min. - max.)?

Nincs kötött terjedelme a pályázatnak, egyéb mellékletek csatolása is lehetséges. A megadott szempontrendszert csatoltan küldjük.

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.