2019. október 23., szerda , Nemzeti Ünnep, Gyöngyi

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  OFI  OKJ  SDT  Vizsgacentrum  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  konferencia  kétszintű érettségi  letölthető  oktatás  próbaérettségi  pályázat  rendezvény  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!

Az Országos Közoktatási Intézet 2005. évi szakmai beszámolója

2009. június 17.

E beszámoló célja az, hogy átfogó képet adjon az Országos Közoktatási Intézet (OKI) 2005-ben végzett kutatási, fejlesztési és innovációs tevékenységének eredményeiről. Az OKI minden évben két beszámolót készít az előző évben végzett szakmai tevékenységéről, összhangban a munkatervi tervezés és beszámolás rendjéről az Oktatási Minisztériummal (OM) kötött megállapodással, továbbá az ezzel összefüggő belső döntésekkel. Egyfelől egy terjedelmesebb, adminisztratív beszámolót, amelyben az Oktatási Minisztériumot tájékoztatjuk az éves munkaterv egyes feladatainak teljesüléséről, az elvégzett tevékenységékről, a keletkezett produktumokról, valamint a feladatokhoz rendelt erőforrások felhasználásáról. Másfelől ezt a szakmai beszámolót, amely a tágabb nyilvánosság tájékoztatását szolgálja.


TartalomÁra: 0 Ft. - Kosárba

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.