2020. április 10., péntek , Zsolt

1055 Bp., Szalay u. 10–14.

Tel.: (+36-1) 235-7200

Fax: (+36-1) 235-7202

magyar english
Elfelejtett jelszó

Arany János Programok  IKT  MAG  OFI  SDT  Vizsgacentrum  adaptív  biztonságos iskola  egészségtudatos iskola  erőszakmentes  kiadvány  kompetencia  konferencia  oktatás  pályázat  rendezvény  tanulásszervezés  ÚPSZ  Új Pedagógiai Szemle  érettségi 

Intézeti folyóiratok

Köznevelés
Új Pedagógiai Szemle
Educatio
Könyv és nevelés
Kattintson ide a rendeléshez!
Adatvédelem

Adatvédelem

 
Tisztelt Látogatónk!
 

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) honlapjain a látogatók egyes személyes adatai két módon kerülhetnek az OFI birtokába:

  • indirekt módon: a látogató által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel és a látogatott lappal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek a kapcsolat ideje alatt, és ezek a kiszolgáló rendszerek naplóiba is bekerülhetnek.
  • direkt módon: ahol erre lehetősége van, a látogató ad meg adatokat magáról, pl. valamilyen regisztrációs lépésben, felmérések során.

A honlapunk látogatásával összefüggő adatokat munkatársaink kizárólag a látogató által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben kezelik, illetve használják fel.

A látogatók személyes adatainak feldolgozása során az OFI minden esetben a hatályos jogszabályoknak megfelelően jár el.

 
Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet

A honlapon található tanulmányok, egyéb szellemi termékek, illetve szerzői művek (a továbbiakban: művek) jogtulajdonosa az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet. A jogtulajdonos egyértelmű forrásmegjelölés mellett felhasználást enged a művekkel kapcsolatban oktatási, tudományos, kulturális célból. A jogtulajdonos a művekkel kapcsolatos anyagi haszonszerzést azonban kifejezetten megtiltja.